Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
Please Choose Your Language
Anjeun didieu: Imah » Produk » Pepelakan » Pot kembang héksagonal

Kategori produk

Pot kembang héksagonal

Model: XS-FP-01
Ukuran: 580 * 580 * 460 (H) mm
Bahan: PP WPC
Warna: Coklat poék / Coklat leutak
Sertifikasi bahan PP WPC:
     1. AS - standar ASTM
     2. Éropa - Reach (SVHC)
     3. Éropa - RoHS
     4. Éropa - EN 13501 Klasifikasi Seuneu: B-S1
kasadiaan:
tombol babagi facebook
tombol babagi twitter
tombol babagi garis
tombol babagi wechat
tombol babagi linkedin
tombol babagi pinterest
tombol babagi whatsapp
tombol babagi kakao
tombol babagi snapchat
bagikeun tombol babagi ieu
saméméhna: 
Teras: 

Kéngingkeun Penawaran Atawa Tiasa Surélék Kami Dina Jasa Kami

Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
 
   No.15, Jalan Xingye, Kota Beijiao, Distrik Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, PRChina
 

Tuturkeun Kami Ayeuna

Salah sahiji anak perusahaan sapinuhna milik Xishan Furniture Group anu diadegkeun dina 1998.
Bewara Hak Cipta
Hak Cipta ©️ 2024 Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan.

  kabijakan privasi |  Sitemap  |Dirojong ku leadong.com