Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
Please Choose Your Language
produsén decking wpc lalawanan UV
Bahan Unik
Kai + PP (Polypropylene) Komposit Kasabaran Suhu Langkung Luhur (-40 ℃ ~ 75 ℃) Anti UV, Cai / Tahan Korosi (ASTM AS) Henteu toksik (REACH Éropa (SVHC) sareng tahan seuneu (Éropa EN 13501)
Maca deui
panel témbok wpc waterproof
15
Insinyur di jurusan téknologi (Ti Taiwan, Cina / Singarpore) gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina produksi sareng R&D bahan WPC anu ngagabungkeun Téhnologi WPC ti Jepang sareng Jerman.
Pangalaman Taun
Maca deui
Produsén pp wpc nontoksik
Bahan PP WPC
Bisa dijadikeun decking board / siding board / panel témbok / panel pager / handrail, pendopo, gazebos, kabin, imah piaraan, méja luang jeung korsi, kotak planter, tong sampah, atawa salaku bahan hiasan wangunan boh di jero rohangan jeung di luar.
Maca deui

Bahan komposit PP-WPC  Produk panganyarna

agiowood - Decking / Siding / pager / Pergola / kabin

Shianco Bahan komposit 'locates di (Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina), mangrupa salah sahiji subsidiaries sagemblengna-milik Xishan Furniture Grup nu diadegkeun dina 1998. Simkuring boga workshop 7.000sqm, sarta 18 garis Tonjolan, nu siap pikeun produksi masal béda WPC decking atanapi propil.Insinyur di jurusan téknologi gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina produksi sareng R&D bahan WPC.

Produk utama: (Kayu + PP Komposit) bahan PP-WPC, nu bisa dijieun kana decking dewan / siding dewan / cladding / pager / handrail, pendopo, gazebos, tabel outdoor sarta korsi, planters / kotak kembang, bins sampah, atawa salaku bahan hiasan wangunan.
 
0 +
Méter pasagi
0 +
Garis Ekstrusi Otomatis
0 +
Molds Propil béda
0 +
In-imah Granulators

WPC Decking / Galeri Project Siding

Kumaha Custom PP WPC Produk

Anjeun Bisa Ngaéksekusi Proyék Kalayan Jaminan

Bahan

Plastik kai PP, ayeuna, hiji-hijina produksi masal anu stabil di Cina, sesa pasar nyaéta palastik kai PE / plastik kai PVC.palastik kai PP kami tahan suhu luhur (PP kai plastik 75 derajat , PE kai plastik 60 derajat , PVC kai plastik 40 derajat ), hirup leuwih panjang (proyék diukur sahenteuna 10 taun ) ...

Titik Jual Diperlukeun

 Luar No Deformasi
 Henteu Pudar
 Awét

Ngabédakeun Titik Jual

Leuwih tahan ka suhu luhur ( 75 derajat , adaptasi jeung Asia Tenggara, iklim Wétan Tengah), leuwih awét (sahenteuna 10 taun + ), leuwih kawas kai (katingali kai, rasa kai, rarasaan non-plastik)
Kéngingkeun langkung seueur PP-WPC Pangaweruh Bahan
  • Expo Perdagangan Kayu Impor Internasional ka-2
    Waktos: 2022-7-20 ~ 22Location: Jiangxi, Cina Maca deui
  • Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
    Shianco Bahan komposit 'locates di (Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina), mangrupa salah sahiji subsidiaries sagemblengna-milik Xishan Furniture Grup nu diadegkeun dina 1998. Simkuring boga workshop 7.000sqm, sarta 18 garis Tonjolan, nu siap pikeun produksi masal béda WPC decking atanapi Prof Maca deui
  • Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
    Shianco Bahan komposit 'locates di (Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina), mangrupa salah sahiji subsidiaries sagemblengna-milik Xishan Furniture Grup nu diadegkeun dina 1998. Simkuring boga workshop 7.000sqm, sarta 18 garis Tonjolan, nu siap pikeun produksi masal decking WPC béda atawa prof Maca deui

Kéngingkeun Penawaran Atawa Tiasa Surélék Kami Dina Jasa Kami

Foshan Shunde Shianco Komposit Bahan Co., Ltd.
 
   No.15, Jalan Xingye, Kota Beijiao, Distrik Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, PRChina
 

Tuturkeun Kami Ayeuna

Salah sahiji anak perusahaan sapinuhna milik Xishan Furniture Group anu diadegkeun dina 1998.
Bewara Hak Cipta
Hak Cipta ©️ 2024 Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan.

  kabijakan privasi |  Sitemap  |Dirojong ku leadong.com