Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd.
Please Choose Your Language
Bahan Unik
Kayu + PP (Polypropylene) Komposit Toleransi Suhu Luwih (-40 ℃ ~ 75 ℃) Anti-UV, Tahan banyu / Korosi (ASTM AS) Ora beracun (REACH Eropa (SVHC) lan tahan geni (Eropa EN 13501)
Waca liyane
15
Insinyur ing departemen teknologi (Saka Taiwan, China / Singarpore) duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing produksi lan R&D bahan WPC sing nggabungake Teknologi WPC saka Jepang lan Jerman.
Pengalaman Taun
Waca liyane
Bahan PP WPC
Bisa digawe dadi papan decking / papan siding / panel tembok / panel pager / handrail, pendopo, gazebo, kabin, omah pet, meja lan kursi luang, kothak planter, tong sampah, utawa minangka bahan dekorasi bangunan ing njero ruangan lan njaba.
Waca liyane

Bahan Komposit PP-WPC  Produk Paling Anyar

agiowood - Decking / Siding / Pagar / Pergola / Cabin

Shianco Composite Materials 'locates in (Foshan City, Guangdong Province, China), iku salah siji saka anak perusahaan wutuh-diduweni saka Xishan Furniture Group kang diadegaké ing 1998. We duwe workshop 7.000sqm, lan 18 garis extrusion, kang siap kanggo produksi massal saka decking WPC beda utawa profil.Insinyur ing departemen teknologi duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing produksi lan R&D bahan WPC.

Produk utama: (Kayu + PP Komposit) Bahan PP-WPC, sing bisa digawe papan decking / papan siding / cladding / pager / pegangan, pendopo, gazebo, meja lan kursi ruangan, tanduran / kothak kembang, tong sampah, utawa minangka bahan dekorasi bangunan.
 
0 +
Meter persegi
0 +
Garis Ekstrusi Otomatis
0 +
Cetakan Profil sing beda
0 +
Granulator ing omah

WPC Decking / Galeri Proyek Siding

Carane Custom PP WPC Products

Sampeyan Bisa Nglakokake Proyek Kanthi Assurance

Bahan

Plastik kayu PP, saiki, mung produksi massal sing stabil ing China, sisa pasar yaiku plastik kayu PE / plastik kayu PVC.Plastik kayu PP kita tahan suhu sing luwih dhuwur (plastik kayu PP 75 derajat , plastik kayu PE 60 derajat , plastik kayu PVC 40 derajat ), umur luwih dawa (proyek diukur paling sethithik 10 taun )...

Titik sade sing dibutuhake

 Outdoor Ora Deformasi
 Ora Luntur
 Awet

Mbedakake Titik Sade

Luwih tahan suhu dhuwur ( 75 derajat , adaptasi karo Asia Tenggara, iklim Timur Tengah), luwih awet (paling ora 10 taun + ), luwih kaya kayu (katon kayu, rasa kayu, perasaan non-plastik)

Entuk PP-WPC liyane Kawruh Material

  • Pameran Perdagangan Kayu Impor Internasional kaping 2
    Wektu: 2022-7-20~22Panggonan: Jiangxi, China Waca liyane
  • Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd.
    Shianco Composite Materials 'locates in (Foshan City, Guangdong Province, China), iku salah siji saka anak perusahaan wutuh-diduweni saka Xishan Furniture Group kang diadegaké ing 1998. We duwe workshop 7.000sqm, lan 18 garis extrusion, kang siap kanggo produksi massal saka decking WPC beda utawa prof Waca liyane
  • Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd.
    Shianco Composite Materials 'locates in (Foshan City, Guangdong Province, China), iku salah siji saka anak perusahaan wutuh-diduweni saka Xishan Furniture Group kang diadegaké ing 1998. We duwe workshop 7.000sqm, lan 18 garis extrusion, kang siap kanggo produksi massal saka decking WPC beda utawa prof Waca liyane

Entuk Kutipan Utawa Bisa Kirim Email Ing Layanan Kita

Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd.
 
   No.15, Xingye Road, Beijiao Town, Shunde District, Foshan City, Guangdong Province, PRChina
 

Tindakake Kita Saiki

Salah sawijining anak perusahaan saka Xishan Furniture Group sing diadegake ing taun 1998.
Kabar Hak Cipta
Hak Cipta ©️ 2024 Foshan Shunde Shianco Composite Materials Co., Ltd. Kabeh Hak Dilindungi.

  Kebijakan Privasi |  Sitemap  |Didhukung dening leadong.com